Stoere papierwaren
Kleine artikelen met een groots resultaat. Want in deze categorie vind je zoveel meer dan kleine papierwaren.
Wat dacht je van een uiteenlopende collectie masking tapes? Maar ook clipboards, scharen, touw en magneten.
Vanzelfsprekend hebben we ook een groot assortiment grappige, leuke en stoere kaarten. Om op te sturen natuurlijk maar ook om een mooie collage van te maken voor in huis. Is dat nu precies wat je wilt, kijk dan ook even naar onze stoere draadrekken en toffe clips die je unieke stijl helemaal afmaken. Zo vind je bij By Zenz alles wat je zoekt voor je bureau maar ook voor je interieur. 

Organiseren en opruimen
Je bureau ordenen, favoriete items verzamelen en kleine spullen organiseren.. met mooie artikelen wordt opruimen zoveel leuker. 
In onze catgorie stationery vind je hiervoor alle items die je nodig hebt. Verzamel alle losse kaarten, tekeningen en briefjes op een stijlvol draadrek. Rondslingerende papieren houd je handzaam bij elkaar met fraaie clips. Favoriete foto's, dagelijkse notes en reminders plak je handig in het zicht met mooie masking tape en haal je net zo makkelijk weer weg.
En als je dan toch bezig bent.. By Zenz heeft ook manden, bakken en pronkrekken om alle dwalende items in je huis te verzamelen. Shop deze must-haves voor je huis vandaag nog in onze categorie 'opruimen'.

Zo maak je met By Zenz van je huis een gezellige en leefbare plek!

© 2009 - 2020 By Zenz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel