Bestellen en verzenden


Nadat de bestelling geplaatst is wordt er per e-mail een orderbevestiging gestuurd met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden, en kan op verschillende manieren: 

Ideal
Via Ideal kan er op een snelle en veilige manier betaalt worden. Het geld wordt geincasseerd door de stichting derdengelden genaamd "Sisow". Indien er met Ideal betaalt wordt komt de naam van Sisow op het bankafschrift te staan.

Paypal
Wil je graag met creditcard betalen? Dit is mogelijk via het online betaalsysteem van Paypal. Hiermee kunnen wij betalingen ontvangen van over de hele wereld.

Creditcard
Er kan betaalt worden met de meest gangbare creditcards als Visa, MasterCard, American express, Maestro, etc.

Klarna achteraf betalen
Klarna voert voor By Zenz het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Klarna via de e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij By Zenz betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €150,- als u voor de eerste keer betaalt via Klarna. Bent u al bekend bij Klarna, dan kunt u betalen tot een bedrag van €300,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling achteraf niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website.

Bancontact
Bancontact is een gegarandeerde betaalmethode die veel gebruikt wordt door consumenten en bedrijven met een Belgische bankrekening

SofortBanking/ DIREKTeBanking
Speciaal voor onze buitenlandse klanten kan er gebruik gemaakt worden van deze betaaloptie.

Bankoverschrijving
Geld overschrijven via bank/giro kan op rekeningnummer : NL55INGB0006005076 t.n.v. By Zenz o.v.v. ordernummer en naam.
IBAN  NL55 INGB 0006 0050 76
BIC    INGBNL2

Betaling bij afhalen
Wanneer de artikelen worden afgehaald kan er betaalt worden door middel van pin of contant.

Verzenden / Shipping

Nederland
De verzendkosten zijn per product verschillend. Brievenbus zendingen gaan per gewicht en variëren tussen de € 1,82 - € 4,40. Brievenbus zendingen worden op eigen risico verstuurd. Het kan gebeuren dat enveloppen zoek raken bij de post. Wil je de artikeln met meer zekerheid ontvangen dan maken wij de bestelling graag aan als pakket, hierover mag je ons altijd e-mailen. Een pakket wordt standaard met track en trace code binnen Nederland verzonden voor € 5,95 met PostNL. Boven een orderbedrag van € 70,- zijn de verzendkosten gratis.

België
De verzendkosten zijn per product verschillend. Brievenbus zendingen gaan per gewicht en variëren tussen de € 4,50 - € 7,50. Brievenbus zendingen worden op eigen risico verstuurd. Het kan gebeuren dat enveloppen zoek raken bij de post. Wilt u de artikelen met meer zekerheid ontvangen dan maken wij de bestelling graag aan als pakket, hierover mag je ons altijd e-mailen. Een pakket wordt standaard naar België verzonden voor € 9,95. Boven een orderbedrag van € 125,- zijn de verzendkosten gratis.

Worldwide shipping
For worldwide shipping, please contact us by e-mail: info@byzenz.nl for the exact shipping rate to your country. If you let us know in which articles your interested and where the items must be shipped to, we can inform you about the shipping costs.

Levertijd
Wanneer er voor 12.00 uur besteld wordt, gaan de artikelen (indien voorradig) dezelfde (werk)dag nog op de post. Al onze pakketten worden geleverd met PostNL (levertijd 1-2 werkdagen). Mocht je voorkeur hebben voor een bepaalde leverdag dan kan dit tijdens het bestellen worden aangegeven. Wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden.

Retour

Retour
Blijkt een artikel niet helemaal naar wens te zijn? Alle producten kunnen binnen de wettelijke termijn van 14 dagen zonder opgave van reden worden geretourneerd (uitgezonderd speciaal bestelde artikelen)Je kunt hiervoor gebruikmaken van ons retourformulier dat je hier kunt downloaden (is niet verplicht om te gebruiken). De wettelijke termijn van 14 dagen gaat in vanaf de dag van levering. Indien een artikel geretourneerd wordt ontvangen we hierover altijd graag eerst bericht per e-mail. De kosten voor het retoursturen zijn voor eigen rekening. We ontvangen het product graag retour in de originele verpakking, op onderstaand adres:

By Zenz
Dorpsstraat 588
1723HJ Noord-scharwoude

Als je de volledige overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die tot op dat moment zijn gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je een deel van de zending retourneerd zullen de leveringskosten niet vergoed worden. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. Voor het terug betalen worden geen kosten in rekening gebracht.

Wij zullen overgaan tot terugbetaling zodra wij de goederen retour hebben ontvangen. De directe kosten van de retourzending komen voor eigen rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
- volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
- producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
- producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
- producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
- audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
- kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties(een abonnement).

Klacht

Mocht een artikel onverhoopt beschadigd zijn aangekomen, dan ontvangen wij graag binnen 7 werkdagen een foto van de beschadiging en van het pakket. Wij zullen er alles aan doen om de klacht zo spoedig mogelijk naar behoren op te lossen. 

© 2009 - 2020 By Zenz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel