Letterbord

Een letterbord is erg leuk om op te hangen in je woon-, slaap- of studeerkamer en kun je kopen bij By Zenz. Het is perfect om op een speelse manier een boodschap achter te laten voor je partner of kinderen. Aan de achterkant van het letterbord vind je een ophanghaakje, maar het product is ook eenvoudig staand te gebruiken.

Een letterbord kopen in diverse kleuren en maten

In ons assortiment vind je letterborden in verschillende kleuren en maten. Ga je voor een wit, zwart of grijs bord? En welke kleur letters passen bij je interieur? Bekijk de collectie op onze website en vind het letterbord dat bij jouw woning past.

Decoratief en functioneel

Letterborden werden vroeger veel gebruikt voor het menu van een Amerikaans wegrestaurant of voor informatie op scholen en kantoren. Tegenwoordig is het helemaal in om een letterbord te kopen voor je interieur. Het staat leuk in je woonkamer en het kan werken als een geheugensteuntje. Wil je eens op een creatieve manier jouw boodschappenlijstje bijhouden? Dan is dit de perfecte oplossing.

Combineer je letterbord met andere accessoires

Onze collectie is volledig door onszelf uitgezocht. Daarom vind je in het assortiment alleen maar producten die mooi met elkaar te combineren zijn. Bekijk eens de rest van de accessoires en combineer je letterbord bijvoorbeeld met een leuke vaas of pot. Wil je meer informatie over het kopen van een letterbord? Bel dan naar 06-51759794.

Andere bezoekers bekeken:

 • -50%

  Letterboard "Zwart" XL
  Letterboard "Zwart" XL
  € 39,95 € 20,00
 • -50%

  Letterboard "Wit" XL
  Letterboard "Wit" XL
  € 39,95 € 20,00
 • -50%

  Letterboard "Grijs" XL
  Letterboard "Grijs" XL
  € 39,95 € 20,00
© 2009 - 2018 By Zenz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel