Interieuradvies

Wooninspiratie vind je overal. In de woonbladen, op TV en online. Het maken van keuzes en het creëren van jouw thuis, kan soms lastig zijn. Mijn naam is Linda Martens en ik geef al ruim 15 jaar persoonlijk interieuradvies bij mensen aan huis, binnen elke woonstijl en ieder budget. Omdat iedere woonwens en elk interieur anders is, nemen ik daar graag de tijd voor. Zo zijn er verschillende soorten adviesgesprekken mogenlijk. Zo kun je er bijvoorbeel voor kiezen om een lichtplan op te laten stellen, een interieurplan te laten maken, of een sfeerbeeld te laten ontwikkelen. Maar ook voor het maken van een nieuwe indeling, advies voor een verbouwing of het restylen voor de verkoop van je huis ben je bij mij aan het juiste adres. In overleg kunnen we samen kijken welke optie het beste past bij jou situatie en wensen.  

Welk advies past bij mij? En welke kosten horen hierbij?
Verschillende mensen, verschillende wensen. Daarom is eigenlijk ieder interieuradvies maatwerk. Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend intakegesprek waarin we jouw wensen kunnen bespreken. Je ontvangt na afloop via e-mail een passende offerte. Om je een indicatie van de kosten te geven vind je hieronder voorbeelden van wat we kunnen doen voor jou:

Interieuradvies

– Intakegesprek bij jou thuis
– Moodboard
– Analyse van jullie wensen en uitleg van de door ons gemaakte keuzes
– Voorstel voor kleur- en materiaalgebruik
– Voorstel voor meubels en aankleding van de ruimte 
– Indeling (plattegrond)
– Verlichtingsplan (welke lampen komen waar)
– Presentatie bij jou thuis of bij ons in Noord-Scharwoude

Indicatie kosten begane grond woon- & eetkamer:  € 1000 – € 1500 (kosten hangen af van de betreffende ruimte + gekozen opties). Desgewenst kunnen we het aankoopproces overnemen en de leveringen coördineren. Daarnaast kunnen we helpen met shoppen en het afstylen van de ruimte.

Verkort interieuradvies of verkoopstyling

Je hebt zelf veel ideeën? Maar je loopt vast? Waar moet je beginnen? Tijdens een verkort interieuradvies kom ik bij je thuis en lopen we al je vragen door! Je ontvangt direct tips, zodat je gelijk aan de slag kunt. De indeling, verlichting, materialen we nemen alles door.

  • Mondeling advies bij je thuis (ongeveer 2 uur)
  • Antwoord op al je vragen
  • Eventueel nog meubel suggesties achteraf per mail

Het tarief voor een verkort interieuradvies: indicatie 250,- euro. Dit advies kan ook gebruikt worden voor verkoopstyling. We kijken dan echt goed hoe we de ruimte optimaal kunnen presenteren!

Projectbegeleiding

Als je graag met het interieuradvies aan de slag wilt gaan, maar het ontbreekt aan tijd en expertise dan kan ik je project begeleiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan.:

  • Samen langs de belangrijkste leveranciers voor bijv. vloer, meubels etc.
  • Offertes opvragen
  • Planning van de verbouwing
  • Begeleiding tijdens de bouw
  • Afstylen en inrichten van het geheel

Het tarief is afhankelijk van bijvoorbeeld de grote van de woning, omvang van het project en de locatie. Indicatie tussen de 1750-4500 euro.

Oplossing op maat

Staat jouw interieurvraag er niet tussen? Interieuradvies is maatwerk, ik verneem graag de vragen die je hebt en maak een passende offerte!

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Daarnaast zijn de reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Noord-Scharwoude gratis. Buiten een straal van 30 km rekenen we een reistijdvergoeding van € 0,30 per km.

© 2009 - 2020 By Zenz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel