Sluiten

Categorieën

Filters

  Kaartenrek

  Wil je een kaartenrek kopen om je postkaarten in op te bergen of om je interieur op te vrolijken? Een kaartenrek is zowel functioneel als decoratief en daarom een goede oplossing. Je hangt hem snel en eenvoudig op aan de muur in de gewenste kamer. Naast postkaarten, kun je de vakken ook vullen met foto’s of decoratieve kaarten. Multifunctionee Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Wil je een kaartenrek kopen om je postkaarten in op te bergen of om je interieur op te vrolijken? Een kaartenrek is zowel functioneel als decoratief en daarom een goede oplossing. Je hangt hem snel en eenvoudig op aan de muur in de gewenste kamer. Naast postkaarten, kun je de vakken ook vullen met foto’s of decoratieve kaarten. Multifunctioneel dus!

  Een kaartenrek kopen in verschillende vormen en maten

  In onze collectie vind je diverse kaartenrekken. Ben je op zoek naar een vierkant kaartenrek of heb je alleen de ruimte voor een verticaal kaartenrek? Bekijk ons assortiment en kies uit verschillende soorten en maten. Wil je een mooie kaart een prominente plek in je woonkamer geven? Kijk dan eens tussen de fotolijsten.

  Combineer je kaartenrek met andere accessoires

  Naast een kaartenrek, hebben we ook veel andere woonaccessoires in het assortiment. Deze zijn perfect met elkaar te combineren. Op onze website heb je veel keuze, waardoor je altijd iets vindt dat bij jouw interieur past. Van potten en vazen en spiegels tot opbergmanden en plantenstandaards.

  Een specifiek kaartenrek kopen? Neem contact op

  Als je een specifiek kaartenrek wilt kopen, helpen wij je hier graag bij. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-51759794. Ook als je andere vragen hebt over bijvoorbeeld de levering van je product of over een van de merken, staan wij je graag te woord.

  Andere bezoekers bekeken: