Sluiten

Categorieën

Filters

  Mijn Stijl zeep

  Het merk Mijn Stijl heeft heerlijke zeep in verschillende geuren. De zeep is plantaardig, dierproefvrij en vrij van conserveringsmiddelen, waardoor de zeep 100% natuurlijk is. Het design heeft een moderne uitstraling en staat prachtig in je keuken of badkamer. By Zenz heeft een groot aantal producten van Mijn Stijl zeep opgenomen in het assortim Toon meer

  Merken

  Geur

  Prijs

  -
  36 Producten

  Het merk Mijn Stijl heeft heerlijke zeep in verschillende geuren. De zeep is plantaardig, dierproefvrij en vrij van conserveringsmiddelen, waardoor de zeep 100% natuurlijk is. Het design heeft een moderne uitstraling en staat prachtig in je keuken of badkamer. By Zenz heeft een groot aantal producten van Mijn Stijl zeep opgenomen in het assortiment.

  Mijn Stijl zeep: een verhaal achter ieder product

  De producten van Mijn Stijl hebben allemaal een bijzonder verhaal. Dit merk vindt het belangrijk om samen te werken met kleinere fabrikanten. Het is mogelijk zijn dat jouw product zijn gemaakt door medewerkers die afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

  Kies uit verschillende geuren

  Wij verkopen producten in verschillende geuren, zodat er altijd iets tussen zit waar jij van houdt. Van een heerlijke Aloë Vera geur tot een Linnen parfum. Elke geur Mijn Stijl zeep heeft een verzorgend effect op je handen door de plantaardige ingrediënten. Naast handzeep, hebben we ook douchegel, scrubzout, bodyspray en andere verzorgingsproducten van Mijn Stijl in ons assortiment.  

  Plaats eenvoudig een bestelling

  Welke geur past het best bij jou? Heb je een keuze gemaakt? Dan bestel je je product eenvoudig via de website. Wij bezorgen wereldwijd en hanteren een snelle levering. Zo geniet jij dus snel van je verzorgende Mijn Stijl zeep. Heb je specifieke vragen over bijvoorbeeld de producten van Mijn Stijl? Bel ons op 06-51759794

  Andere bezoekers bekeken: