Sluiten

Categorieën

Filters

    Unieke wandvaas online

    Ben je op zoek naar een unieke wandvaas om je interieur op te fleuren? Bekijk dan eens het aanbod van By Zenz. Als Scandinavische woonwinkel zijn wij gespecialiseerd in het uitzoeken en aanbieden van onder meer woonaccessoires, keukenartikelen en cadeauverpakkingen. Al onze producten zijn in Scandinavische stijl en maken jouw inrichting helemaal Toon meer

    Merken

    Kleur

    Materiaal

    Prijs

    -
    27 Producten

    Ben je op zoek naar een unieke wandvaas om je interieur op te fleuren? Bekijk dan eens het aanbod van By Zenz. Als Scandinavische woonwinkel zijn wij gespecialiseerd in het uitzoeken en aanbieden van onder meer woonaccessoires, keukenartikelen en cadeauverpakkingen. Al onze producten zijn in Scandinavische stijl en maken jouw inrichting helemaal af.

    Kies een mooie wandvaas voor elke plek in je huis

    Een wandvaas is een unieke woonaccessoire die je niet vaak tegenkomt. Daarom is de vaas ook een van onze favorieten. Je kunt het accessoire eenvoudig ophangen aan de muur door middel van een schroef en maarkt er elke plek in je huis leuker mee. In ons aanbod vind je verschillende soorten wandvazen. Zo hebben we grote vazen van glas, maar ook kleinere vaasjes die per twee of drie stuks verkocht worden. Je kunt de vazen eenvoudig vullen met water en er mooie bloemen naar keuze in zetten.

    Bekijk ons aanbod en plaats je bestelling

    Heb je interesse in een wandvaas uit ons assortiment? Of heb je interesse in ander soort vazen of plantenpotten? Bekijk dan ons aanbod online en plaats direct jouw bestelling. Het is ook mogelijk om op afspraak langs te komen in onze winkel in Noord-Scharwoude, in de buurt van Heerhugowaard. Wanneer je hier in de buurt woont, is dit een goede optie. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 06 51759794 of stuur een e-mail naar [email protected].