• gratis verzending vanaf €70,-
 • voor 14.00uur besteld = vandaag verzonden
 • veilig & achteraf betalen

9.3uit 157 reviews


  Verzenden & retourneren

  Voor het verzenden van bestellingen maken wij gebruik van PostNL

  Nederland
  De verzendkosten zijn per product verschillend. Brievenbus zendingen gaan per gewicht en variëren tussen de € 1,92 - € 4,40. Brievenbus zendingen worden op eigen risico verstuurd. Het kan gebeuren dat enveloppen zoek raken bij de post. Wil je de artikelen met meer zekerheid ontvangen dan maken wij de bestelling graag aan als pakket, hierover mag je ons altijd e-mailen

  Een pakket wordt standaard met track en trace code verzonden voor € 5,95 met PostNL. Boven een orderbedrag van € 70,- zijn de verzendkosten gratis.

  België
  De verzendkosten zijn per product verschillend. Brievenbus zendingen gaan per gewicht en variëren tussen de € 4,50 - € 7,50. Brievenbus zendingen worden op eigen risico verstuurd. Het kan gebeuren dat enveloppen zoek raken bij de post. Wilt u de artikelen met meer zekerheid ontvangen dan maken wij de bestelling graag aan als pakket, hierover mag je ons altijd e-mailen

  Een pakket wordt standaard naar België verzonden voor € 9,95. Boven een orderbedrag van € 125,- zijn de verzendkosten gratis.

  Worldwide shipping
  For worldwide shipping, please contact us by e-mail: [email protected] for the exact shipping rate to your country. If you let us know in which articles you are interested and where the items must be shipped to, we can inform you about the shipping costs.

  Levertijd
  Wanneer er voor 14.00 uur besteld wordt, gaan de artikelen (indien voorradig) dezelfde (werk)dag nog op de post. Al onze pakketten worden geleverd met PostNL (levertijd 1-2 werkdagen). Mocht je voorkeur hebben voor een bepaalde leverdag dan kan dit tijdens het bestellen worden aangegeven. Wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden.

  Retourneren

  Retour
  Blijkt een artikel niet helemaal naar wens te zijn? Alle producten kunnen binnen de wettelijke termijn van 14 dagen zonder opgave van reden worden geretourneerd (uitgezonderd speciaal bestelde artikelen)Je kunt hiervoor gebruikmaken van ons retourformulier dat je hier kunt downloaden (is niet verplicht om te gebruiken). De wettelijke termijn van 14 dagen gaat in vanaf de dag van levering.

  Indien een artikel geretourneerd wordt ontvangen we hierover graag eerst bericht per e-mail.  De kosten voor het retoursturen zijn voor eigen rekening. We ontvangen het product graag retour in de originele verpakking, op onderstaand adres:

  By Zenz
  Dorpsstraat 588
  1723HJ Noord-scharwoude

  Als je de volledige overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die tot op dat moment zijn gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je een deel van de zending retourneert zullen de leveringskosten niet vergoed worden. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. Voor het terug te betalen worden geen kosten in rekening gebracht.

  Wij zullen overgaan tot terugbetaling zodra wij de goederen retour hebben ontvangen. De directe kosten van de retourzending komen voor eigen rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

  Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:

   • volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn
   • producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben
   • producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken
   • producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken
   • audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken
   • kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties(een abonnement).

  Klacht

  Mocht een artikel onverhoopt beschadigd zijn aangekomen, dan ontvangen wij graag binnen 48 uur een melding hiervan. Dit omdat wij anders niet kunnen controleren of de schade voor of na levering is ontstaan. Graag ontvangen we in dat geval een foto van de beschadiging en van het pakket. Wij zullen er alles aan doen om de klacht zo spoedig mogelijk en naar behoren op te lossen. 

   

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  By Zenz 9.3 / 10 - 157 Reviews @ Kiyoh