• gratis verzending vanaf €70,-
  • voor 14.00uur besteld = vandaag verzonden
  • veilig & achteraf betalen

9.3uit 157 reviews

Ontvang 10% korting met code: MAART (i.v.m. de sluiting van ons magazijn t/m donderdag 21 maart)

10% korting met de code: MAART

    Wanddecoratie

    68 Producten


    Ben je op zoek naar unieke wanddecoratie voor aan de muur met een Scandinavische stijl? Op de website van By Zenz vind je verschillende wanddecoraties met een Scandinavisch uiterlijk. Kies voor een uniek stijlvol design en zachte kleuren. De Scandinavische stijl kan goed gecombineerd worden met veel andere woonstijlen. Match de mooiste items bijvoorbeeld met de zachte vormen en materialen van een Japandi interieur of ga meer voor een hotel chique look.

    Wanddecoratie met een Scandinavisch uiterlijk sluit perfect aan bij de huidige trends

    Door de zachte en neutrale kleuren van onze Scandinavische wanddecoratie past deze stijl eigenlijk binnen ieder interieur. Ben je toe aan een frisse look in huis? Of heb je net een nieuwe woning die je graag stijlvol wilt inrichten? By Zenz in Noord-Scharwoude, nabij Alkmaar, biedt verschillende mooie items aan die ervoor zorgen dat je een prettige sfeer in huis creëert. Denk hierbij aan wandplanken, wandkastjes en diverse spiegels. Wanddecoratie met een Scandinavisch uiterlijk is ook zeer geschikt voor op een kinderkamer. Bekijk online de leukste items uit onze kindercollectie.

    Bestel online of neem contact op

    Heb jij jouw favoriete item uit de collectie van wanddecoratie met een Scandinavisch uiterlijk gevonden? Of ben je op zoek naar andere woondecoratie? By Zenz biedt de leukste items aan voor ieder interieur. Plaats je bestelling op een werkdag voor 14.00 uur en ontvang deze de volgende dag al bij jou thuis. Bij bestellingen met een totaalbedrag van meer dan € 70,- worden geen verzendkosten gerekend. Heb je vragen over onze producten of leveringsvoorwaarden? Neem contact met ons op door te mailen naar [email protected] of bel ons op 06 51759794.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    By Zenz 9.3 / 10 - 157 Reviews @ Kiyoh