• gratis verzending vanaf €70,-
  • voor 14.00uur besteld = vandaag verzonden
  • veilig & achteraf betalen

9.3uit 157 reviews

    Linda - 04 / Nov / 2022

    Japandi één van de grootste trends in het interieur

    Japandi één van de grootste trends in het interieur
    Blog

    Japandi: Eén van de grootste trends in het interieur

    De Japandi woonstijl combineert Japans minimalisme met Scandinavisch design. Simpel vormgegeven meubels uit Noord-Europa combineren prachtig met de rustige, natuurlijke invloeden uit Japanse interieurs. Deze invloeden geven een minimalistisch maar sfeervol geheel, en combineren verassend goed samen. Organische vormen, samen met natuurlijke kleuren en materialen vormen hierin de basis. Rust en balans zijn belangrijk als je de Japandi stijl in huis wil creëren. De Japandi-woonstijl staat voor een comfortabel, minimalistisch en toch warm interieur. Het draait immers om sfeervol minimalisme bij deze tijdloze woonstijl.

    Een beetje van Japan en een beetje van Scandinavië

    De japanse Wabi-sabi trend en de Scandinavische Hygge combineren perfect samen. De rustige uitstraling zorgt voor eenheid en rust in jouw interieur. Hierbij staat het gebruik van handwerk en natuurlijke materialen centraal. Kleine imperfecties zorgen voor een uniek meubel of decoratie stuk met zijn eigen verhaal. Ook houten elementen passen perfect binnen de Japandi stijl. Rond en scherp, egaal en grafisch, glad en gestructureerd: het contrastenspel in de Japandi stijl is spannend, zonder te overweldigen.

    De Japandi woonstijl in jouw interieur

    Maar hoe creëer je deze trendy woonstijl nu in jouw interieur? Wij delen graag wat tips voor inspiratie in deze sfeervolle en warme interieurtrend. De basis voor een Japandi interieur is natuurlijk en licht. Sobere kleuren als beige, lichtbruin, crème en taupe passen hierbij. Deze kleuren gebruik je Ton-sur-ton, dat houdt in dat je een van deze basiskleuren kiest en deze in diverse tinten terug laat komen in jouw Japandi interieur. Deze kleuren kun je combineren met kleuren zoals wit, zwart en grijs voor de details. Zorg ervoor dat je alles in jouw interieur afstemt op deze kleurtinten. Denk hierbij aan de vloer, de muren, gordijnen, meubels én niet te vergeten de woonaccessoires. Een combinatie die een perfect uitgangspunt vormt voor een thuis waarin de woonkamer, slaapkamer, keuken én zelfs de badkamer in serene balans zijn.

    De Japandi-woonstijl staat voor een comfortabel, minimalistisch en toch warm interieur. Het draait immers om sfeervol minimalisme bij deze tijdloze woonstijl.

    By Zenz Heeft een aantal merken in de collectie die naadloos aansluiten op de Japandi trend. Zo zijn alle producten van het Nederlandse merk Urban Nature Culture perfect te combineren in deze woonstijl, maar ook de producten van Bloomingville zijn helemaal Japandi proof.

    Heb je advies nodig om jou eigen Japandi interieur te creëren? Wij helpen je graag verder. Je kunt ons altijd bereiken per e-mail, telefoon of Whatsapp..

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • De kersttrends van 2022 voor jou verzameld...
      07 / Nov / 2022

      Linda - 04 / Nov / 2022

      De kersttrends van 2022 voor jou verzameld...

    • Japandi één van de grootste trends in het interieur
      04 / Nov / 2022

      Linda - 04 / Nov / 2022

      Japandi één van de grootste trends in het interieur

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    By Zenz 9.3 / 10 - 157 Reviews @ Kiyoh