Sluiten

Categorieën

Filters

  Leo La Douce

  Het Duitse design-atelier Leo La Douce creëert schitterende prints en motieven met zeer veel persoonlijke aandacht en zorg. De kleurrijke creaties zijn geinspireerd op onder andere de natuur en het leven zelf en hebben allen een frisse, speelse en creatieve uitstraling. Hou je van prints met een botanisch thema of heb je liever een inspirere Toon meer

  Merken

  Materiaal

  Prijs

  -
  66 Producten

  Het Duitse design-atelier Leo La Douce creëert schitterende prints en motieven met zeer veel persoonlijke aandacht en zorg. De kleurrijke creaties zijn geinspireerd op onder andere de natuur en het leven zelf en hebben allen een frisse, speelse en creatieve uitstraling. Hou je van prints met een botanisch thema of heb je liever een inspirerende tekst? Er valt genoeg te kiezen, maar een ding is zeker: deze prints vind je niet overal en dus haal je echt iets persoonlijks en bijzonders in huis!

  Leo La Douce vindt dat de mooiste momenten in de kleine dingen van het leven gevonden kunnen worden en willen daarom eenvoudige artikelen ontwerpen die gelukkig maken en een mooie herinnering achterlaten. Dit resulteert in vriendelijke, fantasierijke en unieke producten waar je heel erg blij van wordt. De motieven en patronen van de ansichtkaarten en posters die By Zenz in haar collectie heeft opgenomen worden allen met penseel of potlood ontworpen, met bijzonder veel oog voor detail.

  Bovendien vindt Leo La Douce het belangrijk dat we bewust omgaan met de wereld en de nauur en daarom worden alle artikelen milieuvriendelijk geproduceerd. Je kunt bij By Zenz dus met een gerust hart een artikel van Leo La Douce bestellen, wetende dat je een duurzame keuze maakt. 

  Dus wil jij een unieke poster in huis halen of een bijzonder iemand blij maken met een werkelijk bijzondere kaart? Koop dan bij By Zenz de mooiste Leo La Douce artikelen en creëer daarmee een mooi moment in jouw leven!