Sluiten

Categorieën

Filters

  Urban Nature Culture

  Urban Nature Culture Amsterdam is een huis- en lifestylemerk dat meerwaarde wil toevoegen aan onze planeet en haar bewoners. Door over de hele wereld te reizen vindt Urban Nature Culture de mooiste schatten. Deze reizen leiden tot, verborgen juweeltjes en creatieve mensen, die Toon meer

  Merken

  Kleur

  Materiaal

  Prijs

  -
  22 Producten

  Urban Nature Culture Amsterdam is een huis- en lifestylemerk dat meerwaarde wil toevoegen aan onze planeet en haar bewoners. Door over de hele wereld te reizen vindt Urban Nature Culture de mooiste schatten. Deze reizen leiden tot, verborgen juweeltjes en creatieve mensen, die inspireren tot nieuwe collecties. Het gebruik van oude technieken en kunst, in harmonie met de natuur, is een van de belangrijkste pijlers. UNC Amsterdam is ontstaan om te zorgen voor de toekomst van onze wereld, de natuur en haar bewoners.

  Door producten op een duurzame manier te produceren, en het betalen van eerlijke lonen aan getalenteerde vakmensen, eerlijke dealers en bedrijven die geweldige producten voor onze huizen leveren, maar ook door nieuwe en planeetvriendelijke bronnen te gebruiken, of secundaire in plaats van nieuwe grondstoffen.

  Urban Nature Culture Amsterdam, voor de liefde van onze wereld.