Bestellen en verzenden

Betalen
Nadat de bestelling geplaatst is wordt er per e-mail een orderbevestiging gestuurd met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden, en kan op verschillende manieren: 

Ideal
Via Ideal kan er op een snelle en veilige manier betaalt worden. Het geld wordt geincasseerd door de stichting derdengelden genaamd "Sisow". Indien er met Ideal betaalt wordt komt de naam van Sisow op het bankafschrift te staan.

Mistercash
Speciaal voor onze Belgische klanten kan er betaalt worden met Mistercash.

Paypal
Wil je graag met creditcard betalen? Dit is mogelijk via het online betaalsysteem van Paypal. Hiermee kunnen wij betalingen ontvangen van over de hele wereld.

Afterpay
AfterPay voert voor By Zenz het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via de e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij By Zenz betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay, dan kunt u betalen tot een bedrag van €300,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Bankoverschrijving
Geld overschrijven via bank/giro kan op rekeningnummer : NL55INGB0006005076 t.n.v. By Zenz o.v.v. ordernummer en naam.
IBAN  NL55 INGB 0006 0050 76
BIC    INGBNL2

Betaling bij afhalen
Wanneer de artikelen worden afgehaald kan er betaalt worden door middel van pin of contant.

Rembours
Wil je liever betalen bij aflevering? De artikelen kunnen worden verstuurd onder rembours. De kosten hiervoor bedragen €15,50.

Verzenden / Shipping

Nederland
De verzendkosten zijn per product verschillend. Brievenbus zendingen gaan per gewicht en variëren tussen de € 3,32 - € 4,15. Brievenbus zendingen worden op eigen risico verstuurd. Het kan gebeuren dat enveloppen zoek raken bij de post. Wil je de artikeln met meer zekerheid ontvangen dan maken wij de bestelling graag aan als pakket, hierover mag je ons altijd e-mailen. Een pakket wordt standaard met track en trace code binnen Nederland verzonden voor € 5,95 met PostNL. Boven een orderbedrag van € 75,- zijn de verzendkosten gratis.

België
De verzendkosten zijn per product verschillend. Brievenbus zendingen gaan per gewicht en variëren tussen de € 2,10 - € 9,45. Brievenbus zendingen worden op eigen risico verstuurd. Het kan gebeuren dat enveloppen zoek raken bij de post. Wilt u de artikeln met meer zekerheid ontvangen dan maken wij de bestelling graag aan als pakket, hierover mag je ons altijd e-mailen. Een pakket wordt standaard naar België verzonden voor € 9,75. Boven een orderbedrag van € 125,- zijn de verzendkosten gratis.

Worldwide shipping
For worldwide shipping, please contact us by e-mail: info@byzenz.nl for the exact shipping rate to your country. If you let us know in which articles your interested and where the items must be shipped to, we can inform you about the shipping costs.

Levertijd
Wanneer er voor 12.00 uur besteld wordt, gaan de artikelen (indien voorradig) dezelfde dag nog op de post. Al onze pakketten worden geleverd met PostNL (levertijd 1-2 werkdagen). Mocht je voorkeur hebben voor een bepaalde leverdag dan kan dit tijdens het bestellen worden aangegeven in het vakje "opmerking". Wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden.

Retour

Retour
Blijkt een artikel niet helemaal naar wens te zijn? Alle producten kunnen binnen de wettelijke termijn van 14 dagen worden geretourneerd zonder opgave van reden (uitgezonderd speciaal bestelde artikelen). Ons retourformulier kunt u eventueel hier downloaden. De ruiltermijn gaat in vanaf de eerstvolgende dag na levering. Graag ontvangen we het product retour in de originele verpakking, op onderstaand adres:

By Zenz
Dorpsstraat 588
1723HJ Noord-scharwoude

Indien een artikel geretourneerd wordt ontvangen we hierover altijd graag eerst een bericht per e-mail. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Zodra het artikel retour is ontvangen, zal het worden gecontroleerd en ontvang je het bedrag binnen 1-5 werkdagen retour op je rekening.

Klacht

Mocht een artikel onverhoopt beschadigd zijn aangekomen, dan ontvangen wij graag binnen 7 werkdagen een foto van de beschadiging en van het pakket. Wij zullen er alles aan doen om de klacht zo spoedig mogelijk naar behoren op te lossen. 

© 2009 - 2020 By Zenz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel