Sluiten

Categorieën

Filters

  Display Box Glas

  Een display box van glas is slechts één van de woonaccessoires die By Zenz in het assortiment heeft opgenomen. By Zenz is een Scandinavische woonwinkel die een groot assortiment woonaccessoires van diverse toonaangevende merken aanbiedt. Onze producten voor het interieur hebben alleen een simpel, maar mooi en functioneel ontwerp. Zoekt je bijv Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  18 Producten

  Een display box van glas is slechts één van de woonaccessoires die By Zenz in het assortiment heeft opgenomen. By Zenz is een Scandinavische woonwinkel die een groot assortiment woonaccessoires van diverse toonaangevende merken aanbiedt. Onze producten voor het interieur hebben alleen een simpel, maar mooi en functioneel ontwerp. Zoekt je bijvoorbeeld kussens, lampen, meubels of keukenaccessoires? By Zenz helpt je graag!

  Artikelen ter decoratie: display box van glas

  Bij By Zenz bieden wij een divers assortiment aan artikelen ter decoratie. Denk bijvoorbeeld aan klokken, kalenders, wandkleden, fruitschalen, stolpen en spiegels. Een absolute topper uit ons assortiment is de display box van glas met prachtig design. Wij bieden diverse ontwerpen, waaronder:

  • Box “Display”;
  • Box “Display” koper;
  • Box “Display” messing.

  Deze boxen zijn allen van het bekende woonmerk House Doctor en gemaakt van glas en metaal. De drie display boxen zijn daarnaast verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Omdat de display box gemaakt is van glas, kunt je gemakkelijk al je dierbare herinneringen tentoonstellen, en ze tegelijkertijd toch netjes opruimen. Naast decoratie accessoires voor volwassenen bieden wij ook diverse decoratiemogelijkheden voor kinderen.

  Producten gemakkelijk combineren

  De collectie van By Zenz is zo samengesteld dat vrijwel alle producten met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zoek je dus een complete aankleding met woonaccessoires bij jou thuis, dan is de kans groot dat je voor diverse producten bij By Zenz terecht kunt. Heb je vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar 06-51759794.

  Andere bezoekers bekeken ook: