Sluiten

Categorieën

Filters

  Madam Stoltz

  Madam Stoltz is een woonmerk afkomstig uit Denemarken, met een breed assortiment aan woonaccessoires en meubels. De producten worden op verschillende plekken over de wereld geproduceerd.  Met de productie van de artikelen steunt Madam Stoltz een aantal goede doelen. Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit, en gemaakt om lang van te genie Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  146 Producten

  Madam Stoltz is een woonmerk afkomstig uit Denemarken, met een breed assortiment aan woonaccessoires en meubels. De producten worden op verschillende plekken over de wereld geproduceerd.  Met de productie van de artikelen steunt Madam Stoltz een aantal goede doelen. Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit, en gemaakt om lang van te genieten!

  Een Madam Stoltz wandrek, plantenpothanger, kussenhoes en meer

  Op onze website vind je veel verschillende producten van Madam Stoltz. Ga voor een mooie pot met reliëf of een decoratieve zandloper. Madam Stoltz heeft ook een mooi wandrek dat je interieur persoonlijkheid geeft. Of kies uit de vele andere interieuraccessoires. Dit merk heeft altijd een product dat in je interieur past.

  Ontworpen in Denemarken en vervaardigd in India

  De oprichter van Madam Stoltz is een jonge vrouw uit Denemarken, gedreven door creativiteit, fantasie en een avontuurlijke geest. Combineer dit met haar grote fascinatie voor de Indiase leefstijl en Madam Stoltz werd een feit. De mooie, kwalitatieve producten worden in Denemarken ontworpen en vervaardigd door de vakkundige Indiase mensen die zij persoonlijk heeft ontmoet en haar hebben geïnspireerd tijdens haar reizen. Een prachtige collectie unieke artikelen is het resultaat en inmiddels in Madam Stoltz een wereldwijd gewaardeerd bedrijf met een schitterende collectie interieurartikelen. 

  Vragen over de productenlijn? Neem contact op

  Wil je meer weten over een van de producten van dit merk? Heb je vragen over een wandrek, potten, vazen of andere artikelen van Madam Stoltz? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-51759794. Wij helpen je graag verder.